آقای رئیس جمهور، این استان ناخدا می خواهد!
میزان
و سطح رضایتمندی در افراد امری نسبی است و از جامعه ای به جامعه ی دیگر
تفاوت دارد . عوامل و دلایل متعددی در میزان رضایتمندی افراد و یا
نارضایتی آنان نقش دارد . یکی از عوامل تأثیرگذار در این خصوص بالا رفتن
سطح آگاهی در افراد است . با افزایش آگاهی و اطلاعات افراد نیازها و
کمبودها و توقعات در افراد شکل می گیرد .این نیازها در صورت عدم پاسخ مقتضی بصورت مطالبه ی جدی در نزد افکار عمومی مطرح می شود . مطالبات تلنبار شده در طول سالیان متمادی اثرات مخرّب و گاه ویران کننده ای بدنبال خواهد داشت . از این رو دولتها براساس توانمندی و امکانات خود مطالبات مردم را جهت اجرا اولویت بندی می نمایند . یکی از این راهها دامن نزدن به توقّعات مردم و ایجاد احساس نیاز و انتظار در سطح جامعه است . به طور طبیعی با بالا رفتن سطح آگاهی و اطلاعات افراد جامعه ، مطالبات واقعی مردم در بستری آرام شکل می گیرد و خود را نشان خواهد داد . اما اگر برخی افراد برای تصاحب پست ها و مناصب حکومتی به باز تعریف نیازها و مطالبات مردم دامن زنند قطعاً به علت نابرابری عرضه ی خدمات و پاسخگویی به مطالبات آنان ، شاهد افزایش نارضایتی عمومی در جامعه خواهیم بود .
با این مقدمه در صدد هستیم مطالبات شکل گرفته و انتظارات مردم استان بوشهر را مورد کنکاش قرار دهیم . همان طور که می دانید استان بوشهر از نظر موقعیت جغرافیایی در ساحل خلیج فارس به طول بیش از 600 کیلومتر گسترانیده شده و با دسترسی به آبهای آزاد و امکان تردد دریایی و تجارت به کشورهای مختلف ، صیادی ، جذب توریست و گردشگر و اماکن سیاحتی در کنار ساحل زیبای خلیج فارس ، برخورداری از بنادر، معادن و میادین بزرگ نفت و گاز در نقاط مختلف استان از جمله پارس جنوبی ، پارس شمالی و زمینه بسیار مساعد کشاورزی و نخلداری و ...... هر کدام به تنهایی می تواند باعث توسعه و پیشرفت و رفاه کامل و آسودگی خاطر ساکنان و مردم یک کشور شود ، وجود این منابع و ثروت های خدادادی انتظارات به حقی در بین مردم استان بوشهر ایجاد کرده است . و روز به روز شاهد انبوه مشکلات و مطالبات تلنبار شده در جای جای استان بوشهر هستیم که به علت ضعف مدیریت و ناکار آمدی منابع انسانی و عدم ثبات مدیران بومی لاینحل مانده است . ضعف شدید مدیریت در استان که در چند سال اخیر در سیما و عملکرد مدیریت ارشد استان بوشهر شاهد آن بوده ایم باعث شده است ، برای حل مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردمی عزم و اراده ی جدی مشاهده نشود .
ضعف مدیریت و برخوردهای سلیقه ای و بدور از کارشناسی و مطالعات علمی و در یک کلام نداشتن برنامه و هدف گذاری نیازها از عوامل اصلی رکود و عدم توسعه و پیشرفت استان شده است . مطالبات به حق مردم که از طرف جامعه علمی استان شکل گرفته و به سطح جامعه کشیده شده است چیزی نیست که با آمد و شد چند مدیر از خاطرها محو شود .
واقعیت این استان است که بهار اصولگرایی در استان بوشهر ، در آغاز راه چون بهار جنوب ، رنگ باخت . استانداران به عنوان نمایندگان عالی دولت ، موتور محرکه ی توسعه و پیشرفت و حرکت بر مدار برنامه محوری می باشند . امری که در استان بوشهر نتوانست به خوبی محقق شود . انتظار جامعه این بود با رفتن شفقت از استانداری بوشهر سکان هدایت اموراجرایی استان بدست فردی پرتلاش ، پر انگیزه ، پر توان و مدیری علمی و کارآمد دیگری سپرده می شد ، که این انتظارات در حد آرزویی بر دلها ماند . آنچه بیشتر از مدیر ارشد استان شاهد آن بوده ایم ، برخی اظهارات سطحی و دست چندم از قبیل اجباری شدن تأهل مدیران ، پرداختن چند باره به مسأله نانوایی ها ، جریمه مدیران با خرید پسته ، اعلام همنوایی با جریان انحرافی و اظهارات اخیر در خصوص اقدام نمایندگان در انجام وظایف قانونی شان است که باعث شده است صلاحیت استاندار بوشهر را در تصدی و احراز این جایگاه به شدت زیر سئوال ببرد .
امید است رئیس جمهور محترم در خصوص ادامه حضور جهانبخش در استان بوشهر تصمیم شایسته تری اتخاذ نماید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر